Winkelcentrum Mariahoeve

Het Kleine Loo 376,

2592 CK Den Haag

Woensdag-Donderdag

17.00-22.00u

Vrijdag 17.00-23.00 u

Zaterdag 17.00-23.00u

Zondag 17.00-22.00u

Contacteer ons nu!

© La Familia Den Haag 2019

- Ontdek ons menu -

Als u wilt reserveren voor een groep stuur ons dan een email naar: lafamiliadenhaag@gmail.com wij zullen u dan een voorbeeld kunnen sturen van een samenstelling van een groepsmenu.

Bij La Familia bieden we de hele dag een à la carte menu van 12 tot 22.00 uur met authentieke Spaanse gerechten. Binnen de Spaanse cultuur zijn ze gewend aan het eten van een warme maaltijd gedurende de dag en we willen deze traditie introduceren in La Familia.

 

Vooral in het weekend is dit een geweldige tijd om het rustig aan doen en genieten van wat quality time met het gezin terwijl u geniet van de Spaanse cocina!  Voor diegenen die overdag een lichte maaltijd willen, serveren we ook onze bocadillos (broodjes) van 12 tot 16.00 uur of men kan een salade, soep of wat tapas bestellen om te delen.

 

Ons menu bestaat uit een heerlijke selectie tapas en een verscheidenheid aan verse vis, dagelijkse paella- en vleesgerechten waaronder heerlijk Iberico vlees. De chef-kok heeft met ons menu ook zeker aan de vegetariërs en vegans gedacht, er is een grote selectie gerechten speciaal voor u! Bovendien bieden we dagelijks take-away tot 17.00 uur. Blijf op de hoogte, bij La Familia veranderen wij elke 3 maanden ons menu te samen met het seizoen.

 

We hopen je snel te zien op La Familia! Hasta Pronto!

LUNCH

DINNER

DRINKS

TAKEAWAY